Goedemiddag! online solutions Goedemiddag! online solutions - Webdesign

Een handige webapplicatie voor iedereen!

Verhoog de efficiëntie van je bedrijfsprocessen

Voor je boekhouding zijn er tientallen standaardoplossingen te vinden. Maar veel bedrijven hebben unieke processen, systeemkoppelingen en klant- en leverancierscontacten die niet zo standaard zijn. Daarmee maak je het verschil op de concurrentie! Een op maat gemaakte webapplicatie kan je daarbij helpen. Bijvoorbeeld om je efficiëntie te verhogen, om geautomatiseerd gegevens tussen systemen uit te wisselen en om je processen te versnellen. Of je nu een webshopeigenaar, vastgoedbeheerder, bloemenkweker of een internationale DJ bent, een webapplicatie maakt je werk makkelijker, sneller en goedkoper! We vertellen je graag hoe wij je daarbij kunnen helpen. Wat de omvang van je bedrijf ook is!

Hoe dan?

We hebben alle expertise in huis om je te helpen bij je nieuwe applicatie. Zowel qua techniek als qua design.

Vaak start het met een goed idee van onze opdrachtgevers. Maar, het vertalen van zo’n idee naar een concrete IT applicatie is vaak lastig. En hoe kies je een bedrijf dat je hierbij kan helpen? Onze projecten starten daarom altijd met een vrijblijvende oriënterende fase, waarin we samen in gesprek gaan over jouw ideeën en visie op jouw nieuwe systeem. Zo kan je bepalen of wij de juiste partij zijn om je verder te helpen. Op basis van deze gesprekken krijg je van ons een heldere en no-nonsense offerte voor je project.

Vraag gesprek aan
overleg webapplicaties

We kunnen ook het beheer en de doorontwikkeling van je bestaande PHP/ Laravel webapplicatie overnemen. Neem ook daarvoor gerust contact met ons op.

Kacper Kowalski
Back-end developer

Onze aanpak

Tijdens het project starten we samen met het maken van wireframes. Daarin werken we samen de logica en indeling van je nieuwe webapplicatie uit. Zie het als de bouwtekeningen voor je nieuwe systeem. Vervolgens gaan onze designers aan de slag om dit te vertalen naar een passende look and feel voor je webapplicatie. Zodra dat klaar is, gaan we bouwen aan de webapplicatie. We doen dit in de programmeertaal PHP, met gebruik van het Laravel framework. Hierbij knippen we de bouw op in fases (sprints) met behapbare en kant-en-klare stukken functionaliteit. Die functionaliteit laten we regelmatig aan je zien, zodat we er samen voor zorgen dat het eindresultaat aansluit bij je verwachtingen. En uiteraard testen wij zelf de applicatie goed, alvorens wij deze aan je opleveren. We staan volledig achter ons werk!

Tot slot helpen we je graag bij het (technisch) onderhoud en de doorontwikkeling van je webapplicatie.

Webapplicaties waar wij trots op zijn:

Prenatal

Prénatal

#babyspullen

Timing

Timing uitzendbureau

#uitzendbureau

Vrijbuiter

Vrijbuiter

#outdoorwinkel

Matt

Matt Sleeps

#matrassen

Fangage

Fangage

#connect #superfans

Privacy Zeker

Privacy Zeker

#privacywetgeving

Flamco

Flamco

#innovatie

Klaaromtewonen

Klaaromtewonen

#gerenoveerd #woningen

Meer weten?

Laat dan je contactgegevens achter en we nemen binnen een werkdag vrijblijvend contact met je op!

Naam E-mailadres Telefoonnummer